ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΕΒΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς είναι ο μοναδικός μεγάλης κλίμακας παραγωγός στέβιας σε όλη την Ευρώπη. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στέβιας σε όλο τον κόσμο. Κατέχοντας πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό & Παγκόσμιο επίπεδο, αναμφισβήτητα αποτελούμε ένα Καινοτόμο Αγροτικό Συνεταιρισμό. Με έδρα τη Στερεά Ελλάδα και έτος ίδρυσης το 2011, πλέον αποτελούμαστε από μια ομάδα καλλιεργητών στέβιας, στελέχη διοίκησης  και πωλήσεων καθώς επίσης και εξειδικευμένους γεωπόνους. Μαζί, μοιραζόμαστε το πάθος για κερδοφόρα και βιώσιμη γεωργία αλλά και υγιεινή διατροφή, προσφέροντας το μέσω των προϊόντων μας.

Καλλιεργούμε τοπικά – Εξυπηρετούμε παγκοσμίως

H ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στις ανάγκες των πελατών μας, πασχίζοντας να τους παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζονται. Επικεντρωνόμαστε σε μια φυσική προσέγγιση των καλλιεργητικών μας πρακτικών, παρέχοντας παράλληλα καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας, δίνοντας αξία στα τελικά τους προϊόντα. Συνεργαζόμαστε και δημιουργούμε υγιεινά είδη διατροφής που απευθύνονται σε αγορές λιανικής, χονδρικής αλλά και στη βιομηχανία. Εστιάζουμε στο να μυήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα να βελτιώσουμε την ποιότητα των παραγόμενων τροφίμων. Η επιτυχία μας βασίζεται στην ισχυρή τεχνογνωσία του κύκλου ζωής της στέβιας και στην αγάπη μας για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στον Συνεταιρισμό Στέβια Ελλάς πιστεύουμε στην συνεργασία και τη βιωσιμότητα τόσο των καλλιεργούμενων εδαφών όσο και των ανθρώπων μας. Μαζί, δημιουργούμε άριστης ποιότητας τελικά προϊόντα και εξελισσόμαστε γρηγορότερα. Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μακροπρόθεσμη επιτυχία με περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη. Έτσι, η ανάπτυξη του Συνεταιρισμού είναι πολυδιάστατη, βασισμένη σε τρείς πυλώνες:

Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία

Η αποστολή μας ήταν πάντα να αναζητούμε τις δυνατότητες της γης και των ανθρώπων μας και να είμαστε ενεργά μέλη στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Προσλαμβάνουμε εποχιακό και μόνιμο προσωπικό κάθε χρόνο, βοηθώντας στην οικονομική ανάπτυξη της Κεντρικής Ελλάδας. Ο Συνεταιρισμός μας αποτελεί κίνητρο για νέους αγρότες και νέες επιχειρήσεις να αναλάβουν δράση και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους παρά τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΤΕΒΙΑ ΕΛΛΑΣ

O Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς είναι μια επιχείρηση καθοδηγούμενη από τις αξίες της, αφοσιωμένη στην βιώσιμη ανάπτυξη.​

Διατηρούμε την οικονομική ανάπτυξη του Συνεταιρισμού μας με σεβασμό: 

• Στους ανθρώπους μας
• Στον Συνεταιρισμό μας
• Στην προστασία του περιβάλλοντος

Παρέχοντας τα συστατικά της επιτυχίας για την παραγωγή υγιεινών τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων, είμαστε οι συνεργάτες που επιλέγουν πολλές βιομηχανίες και τελικά σημεία παγκοσμίως. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες για τη βιομηχανία και κορυφαία τελικά προϊόντα για το λιανικό, χονδρικό εμπόριο και τους τελικούς καταναλωτές. Τα 100% Ευρωπαϊκής προέλευσης προϊόντα μας πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας με σταθερή γεύση και ποιότητα που ικανοποιούν τις μοναδικές ανάγκες των βιομηχανιών τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που με γνώμονα τις αξίες μας, εστιάζουμε σε δραστηριότητες που έχουν θετικές κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Βοηθάμε τις βιομηχανίες να αναπτύσσουν καλύτερα τελικά προϊόντα και τους καταναλωτές να ζουν μια ισορροπημένη και υγιή ζωή. Η βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων έχει άμεση επίπτωση στη συνολική βιωσιμότητα.